Nieuwjaarsconcert 2013 - 'koper'

Het traditionele nieuwjaarsconcert van Harmonie Ulft staat dit jaar in het teken van 'koper'.

Tijdens het concert speelt het orkest het muziekstuk Pilatus dat in 2012 op het concours in Enschede ten gehore werd gebracht. Daarnaast zullen o.a. de werken The Woman in White en The Golden Secret de revue passeren. Het orkest staat onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen.

Aan het nieuwjaarsconcert verleent het tubakwartet BREAK OUT haar medewerking. Het kwartet bestaat uit Henk-Jan Heijnen, Richard Kappers, Bas Roerdinkholder en Hans Roerdinkholder. Naast haar eigen programma brengt BREAK OUT samen met het orkest onder andere het nummer 'Perhaps Love' van John Denver, waarbij een speciale rol is weggelegd voor 2 tubaspelers.

Het concert was op 27 januari om 11.00 uur in de Rababankzaal van de DRU cultuurfabriek.

Onderstaand een compilatie van het optreden van Break Out.