Kerstgala concert met Rutger de Vries

Rutger de Vries

Dit jaar heeft Harmonie Ulft haar traditionele nieuwjaarsconcert geruild voor een groots Kerst Gala op 21 december 2013. Zanger Rutger de Vries verleent zijn medewerking aan dit unieke evenement. U kunt niet alleen genieten van traditionele- en serieuzere kerstmuziek maar ook van nummers die in een bigband-bezetting zullen worden gespeeld, zoals Jinglebells Rock, White Christmas en nummers van films, die ieder jaar opnieuw op televisie worden vertoond rondom Kerstmis.

U wordt in kerstsfeer ontvangen onder het genot van een hapje en een drankje. De muzikale leiding is in handen van dirigent Henk-Jan Heijnen. Kortom: een avond die u niet mag missen!

21December, Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur. Locatie: rabobankzaal, DRU cultuurfabriek, Ulft