Jeugdorkestenfestival 2014

Op zondag 26 januari jl. werd het 10e Jeugdorkestenfestival gehouden in de Bizetzaal van Muziekschool Oost-Gelderland in Doetinchem. In totaal waren er 9 jeugdorkesten die een optreden verzorgden. Elk optreden werd beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit Jan Visser, musicus en Tijs Huisman, directeur Muziekschool Oost-Gelderland. Er werd beoordeeld op muzikaliteit, originaliteit, programmakeuze en presentatie. Één van de deelnemers was het jeugdorkest van Harmonie Ulft onder leiding van Boris Jansen. Het orkest kreeg een mooie beoordeling welke samen met andere foto's te vinden is in het fotoalbum.