Herdenkings- en bevrijdingsconcert 4 en 5 mei

In het kader van 70 jaar bevrijding zal Harmonie Ulft op 4 mei een herdenkingsconcert geven. Het concert in samenwerking met soliste Symone Boerstoel op viool en het Ulfts Mannenkoor vindt plaats in de Petrus en Pauluskerk te Ulft na de ceremoniële herdenking bij oorlogsmonument op het Kennedyplein, aanvang concert 20.15, toegang is gratis.

Op 5 mei wordt de bevrijding gevierd met een bevrijdingsconcert samen met popkoor 4you. Het gratis toegankelijke bevrijdingsconcert vindt plaats op het terras van de DRU-cultuurfabriek (bij slecht weer in de theaterzaal). Aanvang 19.30

Onderstaand vindt u affiches voor beide concerten.
Poster herdenkingsconcert
Poster bevrijdingsconcert